ΕΠ. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αριθμ. Πρωτ. 730/2014

Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2014

 

 

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (Ε.Σ.Π.) οργανώνει, σε συνεργασία με την Διεθνή Επιτροπή Νομικών (International Commission of Jurists), διεθνές συνέδριο με τίτλο «Η διοικητική κράτηση των αλλοδαπών - Διεθνής νομοθεσία και εθνικές πρακτικές». Το συνέδριο θα λάβει χώρα στις 15-16 Σεπτεμβρίου 2014 στην Αίθουσα Τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Το συνέδριο αποσκοπεί στο να παρουσιάσει στο ενδιαφερόμενο κοινό (δικηγόρους, διοικητικούς δικαστές και ΜΚΟ) τις τελευταίες νομολογιακές και νομοθετικές εξελίξεις στο θέμα της διοικητικής κράτησης αλλοδαπών στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διεθνώς και να αναλύσει την υφιστάμενη πρακτική στην Ελλάδα, φιλοδοξεί δε να βελτιώσει την κατάσταση στη χώρα μας τόσο για την Πολιτεία όσο και για τους αλλοδαπούς που βρίσκονται ή κινδυνεύουν να τεθούν υπό διοικητική κράτηση. 

Εξ ονόματος της Προέδρου του Δ.Σ. του Ε.Σ.Π. κ. Α. Χρυσοχοϊδου-Αργυροπούλου θα θεωρούσαμε τιμή μας αν μπορούσατε να παραστείτε. Επισυνάπτουμε το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία αγγλικά-ελληνικά. 

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ε.Σ.Π. στο τηλέφωνο 210-3800990 ή ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Με εκτίμηση, 

Ι. Παπαγεωργίου                                         Σπύρος Κουλοχέρης

Επικ. Καθηγητής Α.Π.Θ           Δικηγόρος-Επιστημονικός Υπεύθυνος Ε.Σ.Π.

Μέλος του Δ.Σ.  Ε.Σ.Π. 

1989-2014: 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΣΟΛΩΜΟΥ 25  ΕΞΑΡΧΕΙΑ, 106 82 ΑΘΗΝΑ

TEL: (+30) 210 38 00 990          FAX: (+30) 210 38 03 774     EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.