ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΕΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
Λ.Ριανκούρ 85, γρ. 217–218, 2ος όροφος
Αμπελόκηποι–Αθήνα, ΤΚ 115-24
Τηλ 210-6996688 και 210-6980777
FAX: 210-6998848
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αθήνα,14.5.2018
Αρ. πρωτ.43


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η Ένωση Ευρωπαίων Διοικητικών Δικαστών (AEAJ) σε συνεργασία με το European Judicial Training Network (EJTN) διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο στην πόλη Τρίερ (Γερμανία) στις 9-10 Ιουλίου 2018 με θέμα «Judicial Training on EU Environmental Law».
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν χρηματοδότηση. Επισυνάπτεται σχετικό ενημερωτικό υλικό. EJTN ADMINISTRATIVE LAW PROJECT JUDICIAL TRAINING ON EU ENVIRONMENTAL LAWJUDICIAL TRAINING ON EU ENVIRONMENTAL LAW
Παρακαλούνται όσοι εκ των συναδέλφων επιθυμούν να αποστείλουν σχετική αίτηση στην αγγλική γλώσσα έως 17 Μαίου 2018 στην Ταμία και Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων του Δ.Σ. κ. Αικατερίνη Κουτσοπούλου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στους Ander Bengstsson (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και Werner Heermann (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ). 

Σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής της ΑΕΑJ: α) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και β) θα προτιμηθούν τα εν ενεργεία μέλη της Ομάδας Εργασίας του Δικαίου Περιβάλλοντος της AEAJ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΙΝΙΩΤΗ                     ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΑΪΤΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ             ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ