ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΕΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
Λ.Ριανκούρ 85, γρ. 217–218, 2ος όροφος
Αμπελόκηποι–Αθήνα, ΤΚ 115-24
Τηλ 210-6996688 και 210-6980777
FAX: 210-6998848
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αθήνα, 22-2-2016
Αρ. πρωτ.19

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η Ακαδημία Ευρωπαϊκού Δικαίου (Academy of European Law-ERA) διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Μαδρίτη της Ισπανίας στις 20-22 Απριλίου 2016 με θέμα «HOW TO ENFORCE EU LEGISLATION ON BIODIVERSITY AND WILDLIFE TRAFFICKING». Σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα καθώς και τη σχετική αίτηση συμμετοχής.


Το σεμινάριο χρηματοδοτείται από το DG Environment της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (κάλυψη εξόδων μετάβασης έως 400 ευρώ και διαμονής 3 ημερών σε ξενοδοχείο επιλογής του ERA).
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 11η Μαρτίου 2016. Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι περιορισμένος, η δε συμμετοχή υπόκειται σε διαδικασία επιλογής από τους διοργανωτές.
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν με email στον κ. Jaroslav Opravil (Course Administrator) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να συγκοινοποιηθούν στο αρμόδιο μέλος του Δ.Σ. κ. Αικατερίνη Κουτσοπούλου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ                ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΑΪΤΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ           ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ