ΕΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
Λ.Ριανκούρ 85, γρ. 217–218, 2ος όροφος
Αμπελόκηποι–Αθήνα, ΤΚ 115-24
Τηλ 210-6996688 και 210-6980777
FAX: 210-6998848
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθήνα, 19.9.2017
Αρ. πρωτ.82

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η Ένωση Ευρωπαίων Διοικητικών Δικαστών (ΑΕΑJ) συμμετέχει στο πρόγραμμα “REJUS”. Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού διοργανώνεται το τρίτο διεθνές εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Παρίσι στις 4 – 5 Δεκεμβρίου 2017 με θέμα « Effective Justice in Personal Data Protection ».
Σας επισυνάπτονται σχετικά πληροφοριακά έγγραφα.


Παρακαλούνται όσοι εκ των συναδέλφων διαθέτουν γνώσεις και εμπειρία στον σχετικό τομέα δικαίου και επιθυμούν, να αποστείλουν στην αγγλική γλώσσα
α) Curriculum Vitae
β) Proof of knowledge of English
γ) Motivation Letter
έως 23 Σεπτεμβρίου 2017 στην Πρόεδρο της AEAJ, κ. Edith Zeller (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και στην αρμόδια προς τούτο Ταμία του Δ.Σ. κ. Αικατερίνη Κουτσοπούλου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (τηλ. 6979001063).

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΙΝΙΩΤΗ                     ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΑΪΤΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ              ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ