Αθήνα, 18-6-2013

Αρ. Πρωτ. 180

 Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει , ότι διοργανώνει τη φετινή εκδρομή της Ένωσής μας στην Ιταλογαλλική Ριβιέρα -Βαρκελώνη. 

          Το πρακτορείο που  θα πραγματοποιήσει την εκδρομή είναι το COSMORAMA . Οι ημερομηνίες είναι 19-25 Ιουλίου για το πρώτο γκρουπ και 16-22 Αυγούστου για το δεύτερο γκρουπ. Η τιμή της εκδρομής είναι 1050 Ευρώ συνολικά με τους φόρους∙ προκαταβολή 250 Ευρώ , με δυνατότητα καταβολής του υπολοίπου σε έξι δόσεις. Λεπτομέρειες του προγράμματος της εκδρομής βρίσκονται στο συνημμένο κείμενο  που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση, καθώς και στα γραφεία της Ένωσης, όπου μπορείτε να απευθύνεστε. 

        Επισημαίνουμε ιδιαιτέρως την ανάγκη να καταβληθούν οι προκαταβολές του πρώτου γκρουπ  μέχρι την 21η  Ιουνίου , οπωσδήποτε, και του δευτέρου γκρουπ μέχρι τις 25 Ιουνίου. Για δηλώσεις συμμετοχής στην εκδρομή και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του   COSMORAMA με την κα Γιούλη Βλάχου 210 3642707 εσωτ. 207 καθώς και στον υπεύθυνο της εκδρομής κ. Γεώργιο Καφφέ (6947345933), Αντιπρόεδρο  του Δ.Σ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ             ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΦΑΚΙΤΣΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ                              ΠΡΩΤΟΔΙΚΗΣ