ΕΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

Λ.Ριανκούρ 85, γρ. 217–218, 2ος όροφος

Αμπελόκηποι–Αθήνα, ΤΚ 115-24

Τηλ 210-6996688 και 210-6980777

FAX: 210-6998848

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθήνα, 18-12-2013

Αρ. Πρωτ. 262

    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα «Πρόσκληση σε ανοιχτές συναντήσεις».

 Αγαπητοί συνάδελφοι,

 Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλα τα μέλη της Ένωσης σε τακτικές μηνιαίες συναντήσεις την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα (ημέρα δημοσίευσης), ώρα 12.30, στα γραφεία της Ενώσεως στο κτίριο των διοικητικών δικαστηρίων της Αθήνας. 

Εκτός από την ενημέρωση, σκοπός των συναντήσεων είναι η ανταλλαγή απόψεων και η εκπόνηση προτάσεων στην κατεύθυνση της βελτίωσης του τρόπου απονομής και του περιεχομένου της Διοικητικής Δικαιοσύνης.

Για την πρώτη συνάντηση 31/1/2014 ημέρα Παρασκευή, προτείνεται ως θέμα συζητήσεως «Προτάσεις για αλλαγές στην υφιστάμενη δικονομία και τον ΚΟΔΚΔΛ με σκοπό την εμβάθυνση, την αμεσότητα και την περαιτέρω αποτελεσματικότητα του δικαστικού ελέγχου. Μονομελής - πολυμελής σύνθεση: καθ’ύλην αρμοδιότητα. Αρμοδιότητες προέδρου πολυμελών συνθέσεων: ενίσχυση επιτελικών αρμοδιοτήτων, άλλες ιδέες». 

Οι δικαστές, που υπηρετούν στην Περιφέρεια, εάν δεν παρευρίσκονται, μπορούν να αποστέλλουν τις προτάσεις τους στο mail της Ένωσης, καθώς και να οργανώνουν ανάλογες συναντήσεις στα κατά τόπους δικαστήρια.

Αναμένοντας την ανταπόκρισή σας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ                     ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΦΑΚΙΤΣΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ                                     ΠΡΩΤΟΔΙΚΗΣ