ΕΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
Λ.Ριανκούρ 85, γρ. 217–218, 2ος όροφος
Αμπελόκηποι–Αθήνα, ΤΚ 115-24
Τηλ 210-6996688 και 210-6980777
FAX: 210-6998848
e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθήνα, 1.04.2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο Παναγιώτη Δανιά και τη Γενική Γραμματέα Αικατερίνη Κουτσοπούλου, συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα.


Κατά τη συνάντηση, που έγινε σε θετικό κλίμα, ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε για τις πάγιες θέσεις της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, αναφορικά με τα διαχρονικά προβλήματα της Διοικητικής Δικαιοσύνης.

Από την πλευρά του ο κ. Υπουργός δήλωσε, ότι επιθυμεί τη διαβούλευση με την Ένωση Διοικητικών Δικαστών, προκειμένου να ανευρεθούν άμεσα λύσεις. Περαιτέρω, αναφορικά με τον Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων, παρείχε διαβεβαιώσεις ότι στην Ένωση Διοικητικών Δικαστών, καθώς και στις λοιπές δικαστικές ενώσεις, θα δοθεί εγκαίρως το τελικό σχέδιο νόμου, ώστε να διαθέτουν επαρκή χρόνο, προκειμένου να διατυπώσουν τις παρατηρήσεις τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ         ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΦΕΤΗΣ Δ.Δ.                                           ΠΡΩΤΟΔΙΚΗΣ Δ.Δ.