ΕΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
Λ.Ριανκούρ 85, γρ. 217–218, 2ος όροφος
Αμπελόκηποι–Αθήνα, ΤΚ 115-24
Τηλ 210-6996688 και 210-6980777
FAX: 210-6998848
mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αθήνα, 14-11-2017
Αρ. Πρωτ. 108

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
ΚΑΙ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι , σας στέλνουμε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της διημερίδας που συνδιοργανώνει η ΄Ενωσή μας με το Τμήμα Γεωγραφίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου με θέμα “Δασικά Οικοσυστήματα” η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου (Ελευθερίου Βενιζέλου 70 Καλλιθέα) την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017.
Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η ΄Ενωσή μας και το Τμήμα Γεωγραφίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου συνδιοργανώνων διεπιστημονική εκδήλωση που άπτεται περιβαλλοντικών ζητημάτων. Στη διημερίδα συμμετέχουν είτε ως συντονιστές είτε ως εισηγητές δικαστικοί λειτουργοί του Συμβουλίου Επικρατείας και των Διοικητικών και Πολιτικών Δικαστηρίων.
Καλείσθε να τιμήσετε με την παρουσία σας την Διημερίδα.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΪΝΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΑΪΤΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ

 


Πρόγραμμα Διημερίδας "Δασικά Οικοσυστήματα"