ΕΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
Λ.Ριανκούρ 85, γρ. 217–218, 2ος όροφος
Αμπελόκηποι–Αθήνα, ΤΚ 115-24
ΤΗΛ: 210-6996688 και 210-6980777
FAX: 210-6998848
ΕΜΑΙL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αθήνα, 3.7.2019

Αρ Πρωτ. 77

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣτΕ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 2/7/2019 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης είχε συνάντηση με την Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Στη συνάντηση, που έγινε στο γραφείο της Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, ανταλλάξαμε απόψεις, σε πολύ καλό κλίμα, για σημαντικά ζητήματα της Διοικητικής Δικαιοσύνης, όπως η καθυστέρηση της απονομής της, το πρόβλημα του περιορισμού της προσβασιμότητας των πολιτών στα Διοικητικά Δικαστήρια, διάφορα δικονομικά θέματα, το κτηριακό πρόβλημα πολλών δικαστηρίων, ζητήματα λειτουργίας του Πληροφοριακού Συστήματος κ.ά.

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας μας διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να ανταλλάσσει απόψεις με την Ένωσή μας για τα σημαντικά ζητήματα της Διοικητικής Δικαιοσύνης.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΪΝΙΩΤΗ                        ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΪΤΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΔΔ                              ΕΦΕΤΗΣ ΔΔ